Asociatia Pentru Persoane cu Handicap Marian Alexandru Cercel

Asociația noastră are ca obiect de activitate ajutorarea persoanelor cu handicap, în special nevăzători, dar și cu probleme de autism, surdo-muți sau cu probleme locomotorii. Vă rog, în calitate de președinte al asociației, eu, Marian Alexandru Cercel, nevăzător de gradul întâi, să nu treceți cu vederea acest website și să ne contactați în cazul în care aveți posibilitatea de a ajuta cu orice tip de sumă persoanele din lista asociației, expuse la pagina Beneficiari. Acest ajutor poate aduce o viață normală unui copil sau adult, ba mai mult, poate integra sau reintegra în societate un adult ce dorește să muncească.   Click to listen highlighted text! Asociația noastră are ca obiect de activitate ajutorarea persoanelor cu handicap, în special nevăzători, dar și cu probleme de autism, surdo-muți sau cu probleme locomotorii. Vă rog, în calitate de președinte al asociației, eu, Marian Alexandru Cercel, nevăzător de gradul întâi, să nu treceți cu vederea acest website și să ne contactați în cazul în care aveți posibilitatea de a ajuta cu orice tip de sumă persoanele din lista asociației, expuse la pagina Beneficiari. Acest ajutor poate aduce o viață normală unui copil sau adult, ba mai mult, poate integra sau reintegra în societate un adult ce dorește să muncească. Powered By GSpeech
Image
Ne-am gândit să creăm acest website, pentru că tu, cel ce citești aceste rânduri să poți ști cine suntem și pe cine dorim să ajutăm cât și modul în care putem să facem acest lucru.
În pagina Proiecte poți vedea obiectivele noastre pe termen scurt și lung. În pagina Beneficiari poți vizualiza cazurile sociale pe care le sprijinim cât și în ce anume constă modalitatea de tratare și costurile implicate în tratarea lor.
Poți să ne oferi un ajutor pe loc folosind contul din josul paginii printr-o donație cu sumă fixă sau poți să ne ajuți redirectionand 3.5% din impozitul pe veniturile salariale și asimilate salariilor către asociația noastră, astfel arătându-le tuturor cât de mult îți pasă de toți aceia pe care intenționăm să îi ajutăm!